OM MAACK & PARTNERE

Maack & Partnere driver virksomhed i overensstemmelse med god skik for juridisk rådgivning, hvorfor vi blandt andet udfører vores erhverv grundigt, samvittighedsfuldt, og i overensstemmelse med hvad berettigede hensyn til klientens tarv tilsiger.

ANSVARSFORSIKRING

Maack & Partnere er ansvarsforsikret. Størrelsen af den samlede forsikringssum andrager kr. 1.000.000,00

VORES RÅDGIVNING

Maack & Partneres rådgivning er altid tilpasset, så den er relevant for den enkelte klient. Vi tror på, at vi yder den bedste rådgivning i nærværende samarbejde med klienten. Således leverer vi løsninger, der er brugbare, handlingsorienterede og værdiskabende for klienten.

Vi sætter en dyd i, at vores klienter altid kan få fat i os, når de har behov for det. Vi er tilgængelige døgnet rundt, da vi ved, at problemer ikke kun opstår i kontortiden. Vi er til enhver tid parate til at stille op med juridisk hjælp og sparing, når der behov for det.

VIRKSOMHEDENS GRUNDLOV

§1 Høj faglig viden er vores vigtigste værktøj
§2 Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde
§3 Vi har hjertet med, når vi løser vores opgaver


VORES VÆRDIER


Viden

Dedikation

Forståelse

Loyalitet

Tilgængelighed

Innovation

Læs mere om vores værdier

PRIS POLITIK

Hos Maack& Partnere lægger vi vægt på, at vores rådgivning tilfører værdi for vores klienter. Det opnår vi via dialog og forventningsafstemning, også når det drejer sig om prisen på vores ydelser.

Vi bliver af vores klienter husket for at levere høj kvalitet til en fair og overkommelig pris.

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Maack & Partnere udfører for vores klienter, i det omfang de ikke fraviger ved anden aftale.

Disse forretningsbetingelser gælder for alle Maack & Partneres opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten.

Læs mere