Opret ægtepagt

DKK. 1.875,00

inkl. moms ekskl. tinglysningsgebyr

Vi skriver ægtepagterne og udfylder de nødvendige dokumenter

Læs mere Kom igang

Opret testamente

DKK. 2.195,00

inkl. moms

Vi udarbejder dit testamente i overensstemmelse med dine ønsker

Læs mere Kom igang

Hjælp til gældsbrev

DKK. 1.495,00

inkl. moms

Vi skriver dit gældsbrev hvis du skal låne eller udlåne penge

Læs mere Kom igang

Har du brug for hjælp til testamentet, ægtepagten eller gældsbrevet har vi hos Maack & Partnere dygtige jurister, der sidder klar til at hjælpe og rådgive dig på bedst mulig vis.

I forbindelse med ægteskab er det altid en god idé at få lavet en ægtepagt. Med en ægtepagt ved du og din ægtefælde, hvordan i begge vil være stillet i tilfælde af en skilsmisse. Har dig og din ægtefælde ikke fået lavet en ægtepagt, er det automatisk formuefællesskab, der træder ind. Det vil sige, at i deler alt. Det er derfor specielt en god idé at få lavet en ægtepagt, hvis man gifter sig med en, der har enten gæld eller formue.

Ved at du får lavet et testamente, kan du bestemme hvem, du synes skal have del i din arv. Om det så er ejendele eller, hvis det er tilfældet, så også dine penge. Opretter du ikke et testamente, kan du ikke selv bestemme, hvordan din arv skal fordeles ud, idet det vil være arveloven, der vil træde i kraft.

Er du derimod i den situation, at der er en, der skylder dig penge, eller står du og skal låne penge ud. Så hjælper vi dig gerne med at få lavet et gældsbrev. Med et gældsbrev vil personen, der skal låne af dig, erklærer at de vil betale dig tilbage, og vil derfor være en form for sikkerhed for dig.

Idet vi er her for at hjælpe dig, skal du ikke tøve med at ringe til os, hvis du skulle have nogle spørgsmål.