Vores jurister står klar til at hjælpe dig hele vejen!
Både førunder og efter handlen til faste lave priser

Ingen handel – ingen regning

Anbefalet til alle førstegangskøbere

Komplet køberløsning

DKK. 6.000,00

inkl. moms og ekskl. tinglysningsgebyr

Læs mere Kom igang

Skal du sælge din bolig?

DKK. 9.000,00

inkl. moms

Læs mere Kom igang

Tryg bolighandel med ansvarsforsikring

Berigtigelse af bolighandel

DKK. 3.000,00

inkl. moms

Læs mere Kom igang

Skødeskrivning

DKK. 2.000,00

inkl. moms

Læs mere Kom igang

Kom sikkert i mål med din nye bolighandel


Ingen handel
ingen regning

Ansvarsforsikret
boligrådgiver

Bliv guidet trygt
i gennem bolighandlen

Hvis din bolighandel af en årsag skulle gå i vasken, så står du ikke tilbage med en stor regning til din boligrådgiver. Bliver vi opmærksomme på forhold, der munder ud i at bolighandlen annulleres, så slipper du får at betale. Vores mission er, at du kommer godt i mål med dit boligkøb og vi betegner derfor ikke vores arbejde som afsluttet før vi når målet.

For os handler det om, at guide dig trygt igennem din bolighandel. Vi gennemgår derfor alle relevante dokumenter grundigt og sætter dig godt ind i eventuelle faldgrupper. Vi har hertil tegnet en rådgiveransvarsforsikring, som dækker godkendelsen af dit boligkøb. Vores rådgiveransvarsforsikring dækker en erstatningssum på op til to millioner kr., hvorfor du intet har at bekymre dig om, ud over den praktiske del, når du skal flytte ind i din nye bolig.

Kundeanmeldelser


4,8 Perfekt

Kompetente og ærlige

Jeg kontaktede firmaet, da jeg havde nogle penge til gode og skyldner ville ikke betale, først da marck og partnere kom ind i billedet skete der noget, jeg har lavet et års kontrakt med firmaet, således at jeg ( hvis det bliver nødvendigt ) bare kan kontakte firmaet og bede dem tage affære.

Lene Andresen

Høj kvalitet og fornuftig pris

Jeg har skulle oprette varemærke og logobeskyttelse til min virksomhed. Maack & Partnere har løst opgaven til perfektion og så endda til en fornuftig pris sammenlignet med hvad andre advokater har krævet for opgaven. Jeg blev sat godt ind i tingene, herunder ind i hvilke fordele og ulemper der var forbundet.

Telestark

Fantastisk 😀

Vi er en nystartet virksomhed som valgte at bruge Maack & Partnere som samarbejdspartner i og med at vi skulle have en masse ting på plads såsom kontrakter, vedtægter, told & skat m.m. Vi har fået en suveræn oplevelse og service. De giver super gode råd, som har gjort os erhvervs dygtige.

Triple-M-Electronics

Knivskarp juridisk rådgivning

Jeg havde fornøjelsen af, at få juridisk rådgivning af Maack & Partnere i anledning af en forpagtningsaftale og en ejendomstransaktion. Maack & Partnere er en af de få juridiske selskaber der virkelig formår, at sætte sig ind i klientens behov. Jeg vil stærkt anbefale Maack & Partnere.

Fikri

Rigtig Dejlig Oplevelse

Jeg var på jagt efter min første bolig, og jeg havde ikke meget viden omkring boligkøb. Efter jeg fik en rigtig god snak med Samer fra Maack & Partnere, var jeg mere rolig over mit køb. En yderst kvalificeret rådgivning, hvor jeg følte mig meget mere tryg efter samtalen. Mange tak.

Henrik

Bedre kunne det ikke være

Jeg var meget tryg ved deres rådgivning. Maack og Partner havde min familiesammenføringssag. Jeg fik forklaret hele processen på en enkel og overskuelig måde. Det er jurister med en meget høj faglighed. Jeg vil helt klart anbefale Maack & Partnere til alle der har brug for juridisk hjælp.

Nawal

Top professionelt og trygt rådgivning

Der blev taget hånd om min sag, med en fantastisk effektiv rutineret forståelse af min sags struktur og dens problematik. De leverede en professionel løsnings-orienteret handlingsplan, der resulteret i et tilfreds og glædeligt resultat. Jeg vil til enhver tid anbefale Maack & Partnere til andre der har brug for juridisk hjælp.

Kerem Kivaner

Yderst professionel rådgivning

Salesconnection ApS havde Maack & Partnere som rådgiver inden for det juridiske felt. Maack & Partnere yder en professionel rådgivning med fokus på at skabe et overblik over de juridiske rammer. Vi fik sikret os som virksomhed et godt afsæt fra at være iværksætter til en etableret virksomhed.

Salesconnection ApS

Succesfuldt

Jeg oplevede at jeg følte mig tryg og hørt under hele forløbet. Maack og Partnere har kompetente jurister som varetog mine interesser på bedste vis. Alt i alt en succesfuld oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre. Jeg ved i hvert fald hvem jeg skal bruge frem over.

Happy yoghurt

* Verificeret af Agera

Læs alle kundeanmeldelser

Et boligsalg eller en bolighandel er en stor beslutning og investering. Bolighandel kan for de fleste virke som et uoverskueligt projekt, hvis man ikke får den helt rette rådgivning. Hos Maack & Partnere tilbyder vi professionel juridisk rådgivning, uanset om det gælder ved boligkøb eller boligsalg.

Hos os går vi op i, at du får en god og tryg oplevelse ved dit boligkøb eller boligsalg. Du skal derfor ikke være bange for, at du ikke bliver hørt, da vi gerne vil tilgodese dine ønsker. Ligeledes skal du heller ikke være bange for at stille spørgsmål, da vi hellere end gerne besvarer dem alle.

Vi har jurister med høj faglighed, der vil sikre dig, at det hele forløber sig, som det skal. Med vores rådgivning skal du derfor ikke være bange for, at der kommer nogle uforudsete overraskelser, idet vores rådgivere gennemgår alle dokumenter, der hører til et boligsalg eller boligkøb. På den måde kan vi sikre dig, at du ikke bliver snydt.

Vil vi være med hele vejen fra start til slut, da vores arbejde først er fuldendt, når din bolighandel eller boligsalg er gennemført. Skulle din bolighandel ikke gå i gennem, vil du derfor ikke modtage en stor regning fra os, fordi vi i det tilfælde ikke har fuldført vores arbejde.

Så uanset om du står over for et boligsalg eller boligkøb, så står vi hos Maack & Partnere klar til at hjælpe og rådgive dig på bedst mulig vis.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på telefon 53 333 123 fra 9:00-17:00 alle hverdage!