Øvrige ydelser


Under vores øvrige ydelser vil du kunne finde endnu flere ydelser såsom skatteret, ansættelsesret, udlændingeret, erstatning & forsikringsret m.m. Uanset hvilken ydelse du har brug for hjælp til, så sidder vores dygtige jurister klar til at hjælpe og rådgive dig på bedst mulig vis. Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du er ligeledes også velkommen til at booke et møde med os.

Ansættelsesret

Læs mere

Erstatning og forsikringsret

Læs mere

Udlændingeret

Læs mere

Bogføring

Læs mere

Lejeret

Læs mere

Skatteret

Læs mere

Retssagsbehandling

Læs mere
Kommer snart!

Kontraktudarbejdelse

Læs mere
Kommer snart!

Køb og salg af virksomheder

Læs mere
Kommer snart!

Under Ansættelsesret vil du kunne læse hvilke punkter, som vores rådgivning dækker under, både i form af ansættelser, men ligeledes også arbejdsret. Derudover vil du kunne finde ansættelseskontrakter, alt efter om det er til funktionær, betroet funktionær eller direktør.

Under Erstatning og forsikringsret kan du se de punkter, som vi tilbyder rådgivning til. Har du en sag kørende, eksempelvis en sag om personskade erstatning, så er du velkommen til at sende den til os. Vi kigger den gerne i gennem, og vurderer om du opnår den erstatning, som du er berettiget til.

Idet vi har stor erfaring med udlændingesager, vil du under udlændingeret finde flere forskellige punkter, som vi tilbyder vores hjælp til. Heriblandt hjælp til familiesammenføring, permanent ophold, statsborgerskab, arbejdstilladelse m.m.

Under punktet lejeret kan du både finde lejekontrakt for private, men ligeledes også for virksomheder. Har du derimod en lejekontrakt, med nogle punkter du er lidt i tvivl om, så tjekker vi den gerne i gennem for dig, inden du siger ja til noget.

Med tiden vil der løbende komme nye punkter til. Vi sikrer os dog først, at vores juridiske rådgivere kan give den bedste rådgivning og hjælp indenfor de valgte områder inden.