Udlændingeret

Hos Maack & Partnere  har vi stor erfaring med udlændingsager

Vi kender alle faldgruberne og ved, hvilke krav som stilles til jer for at få medhold i sagen

Du er velkommen til at ringe på telefon 53 333 123
-Vi sidder klar fra 9-17 mandag-fredag

Brug for hjælp?

Vi foreslår, at man sætter sig grundigt ind i reglerne, før man søger

Man kan kontakte os for at få hjælp til, hvilke betingelser man skal opfylde, og hvordan man søger. Man er også velkommen til at kontakte os under processen, hvis man vil have hjælpe til f.eks. en partshøring.

Vores konsultation koster 2.000 kr. inkl. moms.

Hvis du fortsætter sagen med at søge igennem os, trækker vi mødesalæret fra pakkeprisen.

Har du søgt asyl og fået afslag?

Hvis du søger asyl og får et afslag, har du ret til selv at vælge den advokat, som skal hjælpe dig i sagen, hvis den skal i Flygtningenævnet. Staten betaler din advokatbistand under sagen, så du skal ikke selv betale noget for at have en advokat.

Husk du har også ret til at skifte advokat i processen. Så hvis du ikke er tilfreds med din advokat, så kontakt os, vi hjælper dig med at finde den rette til opgaven.

Bliv ringet op

Vores specialister står klar til at hjælpe dig hele vejen til faste lave priser

Vi har altid hjertet med når vi løser vores opgaver,
og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten!

Familiesammenføring

DKK. 5.995,00

inkl. moms

Få familien til Danmark

Kom igang

Permanent ophold

DKK. 5.995,00

inkl. moms

Ophold dig permanent i landet

Kom igang

Statsborgerskab

DKK. 5.995,00

inkl. moms

Bliv dansk statsborger idag

Kom igang

Andre ydelser

Læs mere

Ring for tilbud

Visum DKK. 1.995,00
Klagesag DKK. 5.995,00
Arbejdstilladelse DKK. 11.995,00

KUNDEANMELDELSER


4,8 Perfekt

Kompetente og ærlige

Jeg kontaktede firmaet, da jeg havde nogle penge til gode og skyldner ville ikke betale, først da marck og partnere kom ind i billedet skete der noget, jeg har lavet et års kontrakt med firmaet, således at jeg ( hvis det bliver nødvendigt ) bare kan kontakte firmaet og bede dem tage affære.

Lene Andresen

Høj kvalitet og fornuftig pris

Jeg har skulle oprette varemærke og logobeskyttelse til min virksomhed. Maack & Partnere har løst opgaven til perfektion og så endda til en fornuftig pris sammenlignet med hvad andre advokater har krævet for opgaven. Jeg blev sat godt ind i tingene, herunder ind i hvilke fordele og ulemper der var forbundet.

Telestark

Fantastisk 😀

Vi er en nystartet virksomhed som valgte at bruge Maack & Partnere som samarbejdspartner i og med at vi skulle have en masse ting på plads såsom kontrakter, vedtægter, told & skat m.m. Vi har fået en suveræn oplevelse og service. De giver super gode råd, som har gjort os erhvervs dygtige.

Triple-M-Electronics

Knivskarp juridisk rådgivning

Jeg havde fornøjelsen af, at få juridisk rådgivning af Maack & Partnere i anledning af en forpagtningsaftale og en ejendomstransaktion. Maack & Partnere er en af de få juridiske selskaber der virkelig formår, at sætte sig ind i klientens behov. Jeg vil stærkt anbefale Maack & Partnere.

Fikri

Rigtig Dejlig Oplevelse

Jeg var på jagt efter min første bolig, og jeg havde ikke meget viden omkring boligkøb. Efter jeg fik en rigtig god snak med Samer fra Maack & Partnere, var jeg mere rolig over mit køb. En yderst kvalificeret rådgivning, hvor jeg følte mig meget mere tryg efter samtalen. Mange tak.

Henrik

Bedre kunne det ikke være

Jeg var meget tryg ved deres rådgivning. Maack og Partner havde min familiesammenføringssag. Jeg fik forklaret hele processen på en enkel og overskuelig måde. Det er jurister med en meget høj faglighed. Jeg vil helt klart anbefale Maack & Partnere til alle der har brug for juridisk hjælp.

Nawal

Top professionelt og trygt rådgivning

Der blev taget hånd om min sag, med en fantastisk effektiv rutineret forståelse af min sags struktur og dens problematik. De leverede en professionel løsnings-orienteret handlingsplan, der resulteret i et tilfreds og glædeligt resultat. Jeg vil til enhver tid anbefale Maack & Partnere til andre der har brug for juridisk hjælp.

Kerem Kivaner

Yderst professionel rådgivning

Salesconnection ApS havde Maack & Partnere som rådgiver inden for det juridiske felt. Maack & Partnere yder en professionel rådgivning med fokus på at skabe et overblik over de juridiske rammer. Vi fik sikret os som virksomhed et godt afsæt fra at være iværksætter til en etableret virksomhed.

Salesconnection ApS

Succesfuldt

Jeg oplevede at jeg følte mig tryg og hørt under hele forløbet. Maack og Partnere har kompetente jurister som varetog mine interesser på bedste vis. Alt i alt en succesfuld oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre. Jeg ved i hvert fald hvem jeg skal bruge frem over.

Happy yoghurt

* Verificeret af Agera

Læs alle kundeanmeldelser

Har du brug for hjælp?

Ring til os på telefon 53 333 123 fra 9:00-17:00 alle hverdage!