Opret dit nye selskab på kort tid!

Når vi har modtaget alle relevante oplysninger fra dig, opretter vi dit selskab samme dag.

Hele stiftelsen kan klares digitalt af Maack & Partnere, hvorfor stiftelsen kan klares så hurtigt.

Opspar dit overskud

Et holdingselskab er et selskab, hvis hovedaktivitet er at besidde anparter eller aktier i et andet selskab, hvorfra den egentlige virksomhed drives (og som kaldes driftselskabet).

Formålet med at oprette et holdingselskab vil typisk være at trække udbytte fra driftsselskabet skattefrit op i holdingselskabet, og når udbyttet først er trukket lovligt op i holdingselskabet, skal udbyttet ikke senere tilbagebetales, hvis driftsselskabet efterfølgende kommer i økonomiske problemer eller går konkurs. En anden stor fordel ved oprettelsen af holdingselskab er, at selskabet kan sælge aktierne eller anparterne i driftselskabet uden at blive beskattet af eventuel avance (værdistigning).

Stiftelse af et holdingselskab sker ofte ved opstart af virksomhed, hvor man først stifter et holdingselskab med en kapital på kr. 50.000. Når holdingselskabet er stiftet og registreret, stifter holdingselskabet et driftselskab med de samme 50.000 kr., som altså ”genbruges”. Ekstraudgiften til at stifte et holdingselskab, når man alligevel er i gang med at stifte et driftselskab, er beskeden, så vi anbefaler, at det bliver gjort fra begyndelsen.

Iværksætterselskabsformen kan også bruges som et holdingselskab, det afgørende, er at moderselskabet ejer mere end 10 % af driftsselskabet.

I forbindelse med opstart af ny virksomhed opstår der ofte spørgsmål der ønskes afklares. Maack & Partnere leverer en effektiv sagsbehandling. Samtidig har vi også god service, hvorfor du altid har mulighed for at skrive eller ringe til os.

Stift holdingselskab

DKK. 1.095,00

ekskl. moms og gebyr

Stift et holdingselskab med 50.000 kr. i indskud

Med i prisen får du:

  • Ejerregistrering
  • Ejerbog
  • Selskabsmappe
Kom igang